9 Mei 2017         VACATURE STAGIAIR(E)

Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Je zult bij diverse ontwerpen en projecten ondersteunende werkzaamheden verrichten en leren hoe virtual reality kan worden ingezet in het ontwerpproces. Hiervoor verwachten wij dat je beschikt over goede ontwerpvaardigheden. Dit betekent dat je ervaring hebt met in ieder geval Revit. Kennis van en ervaring met Photoshop en Illustrator is een pre.

 Wij bieden een goede, uitdagende en informele werksfeer, waarin ruimte voor zelfstandigheid, samenwerking en groei vanzelfsprekend is.

Heb je interesse en wil je gedurende een periode van 6 maanden meer leren over het gebruik van VR in het ontwerpproces? Stuur dan je motivatie CV en een beknopte impressie van je werk naar sven@bf-as.nl t.a.v. Sven Volkers.

 

BFAS
De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam

TEL / E-MAIL
020 53 53 070
info@bf-as.nl

In onze kantoorruimte  zijn tevens twee zelfstandige architecten gevestigd waarmee wij bij bepaalde projecten samenwerken:

In our office are also working the following two independent architects, with whom we work together on some specific projects:

NAAM / name *
NAAM / name