BFAS kantoor

VACATURE: Revit ontwerper

Ben jij onze nieuwe collega?
BFAS - Placemaking Plus werkt aan architectuur, stedenbouw en placemaking projecten. Per maart zoeken wij een Revit ontwerper. Kom jij ons team versterken?

Jij bent
Wij hebben een plek in ons team voor een ondernemende en pro-actieve Revit ontwerper die energie krijgt van het werken aan uiteenlopende projecten van schetsontwerp tot uitwerkingsfase. Je bent iemand met uitstekende ontwerpende vaardigheden met grote nadruk op Revit. Daarnaast zijn Autocad, Photoshop en Indesign voor jou bekend terrein. Je hebt interesse in ontwikkelingen in de markt (VR), volgt deze en draagt dit ook uit in je werkwijze.

Wie zijn wij
BFAS - Placemaking Plus is een dynamisch ontwerpbureau met een divers portfolio aan architectuur, stedenbouw en placemaking projecten. Wij richten ons o.a op woningbouw, retail en projecten in de openbare ruimte (placemaking). Het uitwerken van ontwerpen gebeurt veelal in Revit. We werken in een team van 18 collega’s aan een breed klantenportfolio. Er is gelegenheid om jezelf verder te ontplooien en kennis te delen.  Ons bureau ligt direct aan Centraal Station Amsterdam waar we dagelijks met een fantastisch uitzicht op het IJ werken.

Jouw profiel
·           Afgeronde opleiding TU bouwkunde / Academie van Bouwkunst.
·           Fulltime beschikbaar, 40 uur
·           2-4 jaar werkervaring
·           Aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht.
·           Vaardigheid in ontwerpprogramma’s, Revit is een eis
·           Goede communicatieve vaardigheden.
·           Zeer goede beheersing Nederlandse taal

Wat bieden wij

·           Een open en informele werksfeer binnen een klein dynamisch team
·           Inspirerende en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam
·           Samenwerking binnen teams voor verschillende opdrachtgevers
·           Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
·           Marktconform salariëring op basis van de CAO voor architectenbureaus.


Geïnteresseerd
Per 1 maart zijn wij opzoek naar Revit talent. Is bovenstaand profiel op jouw lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV voorzien van portfolio voor 25 februari naar info@bf-as.nl t.a.v. Stefan Bödecker. Voor vragen kun je ook terecht op bovengenoemd e-mail adres of 020 5353070.


VACATURE: Ontwerper

Ben jij onze nieuwe collega?
BFAS - Placemaking Plus werkt aan architectuur, stedenbouw en placemaking projecten. Per maart zoeken wij een ambitieuze ontwerper. Kom jij ons team versterken?

Jij bent
Wij hebben een plek in ons team voor een nieuwsgierige, ondernemende en pro-actieve ontwerper die energie krijgt van het werken aan uiteenlopende projecten van schetsontwerp tot uitwerkingsfase. Je bent iemand met goede ontwerpende vaardigheden en oog voor detail. Programma’s als Revit, Autocad, Photoshop en Indesign zijn voor jou bekend terrein. Je hebt grote interesse in de mogelijkheden van virtual reality ontwerpen en je maakt het werken in VR programma’s je snel eigen. Kennis van social media kanalen is mooi meegenomen om de vertaalslag van projecten onder de aandacht te brengen. Naast dat je geïnteresseerd bent in ontwerp ontwikkelingen in de markt en deze ook volgt, werkt de manier waarop je dit uitdraagt aanstekelijk voor je omgeving.

Wie zijn wij
BFAS - Placemaking Plus is een dynamisch ontwerpbureau met een divers portfolio aan architectuur, stedenbouw en placemaking projecten. Wij richten ons onder andere op woningbouw, retail en projecten in de openbare ruimte (placemaking). Het uitwerken van ontwerpen gebeurt in Revit. Daarnaast werken wij ook met innovatieve programma’s voor de uitwerking van VR ontwerpen. In een team van 18 collega’s werken wij samen met een breed klantenportfolio. Er is veel gelegenheid om je te verder te ontplooien en kennis en ervaring te delen. Ons bureau ligt direct aan Centraal Station Amsterdam en we hebben de luxe dagelijks te werken met fantastisch uitzicht op het IJ.

Jouw profiel
·           Afgeronde opleiding TU bouwkunde / Academie van Bouwkunst.
·           Fulltime beschikbaar, 40 urige werkweek
·           Enige jaren werkervaring
·           Aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht.
·           Vaardigheid in ontwerpprogramma’s, Revit is een eis
·           Ondernemend, gedreven en stressbestendig
·           Goede communicatieve vaardigheden.
·           Zeer goede beheersing Nederlandse taal
·           Handig met social media kanalen

Wat bieden wij

·           Een open en informele werksfeer binnen een klein dynamisch team
·           Inspirerende en goed bereikbare locatie aan het IJ in Amsterdam
·           Samenwerking binnen teams voor verschillende opdrachtgevers door Nederland
·           Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
·           Marktconform salariëring op basis van de CAO voor architectenbureaus.


Geïnteresseerd
Per 1 maart zijn wij opzoek naar nieuw talent. Is bovenstaand profiel op jouw lijf geschreven? Stuur ons dan jouw CV voorzien van portfolio voor 25 februari naar info@bf-as.nl t.a.v. Stefan Bödecker. Voor vragen kun je ook terecht op bovengenoemd e-mail adres of 020 5353070.


STAGEPLAATS: Word jij onze nieuwe stagiair Virtual Reality? 

Wij zijn ter uitbreiding van ons VR-team de komende maanden opzoek naar een gemotiveerde stagiair met fascinatie voor virtual reality. Je werkt diverse ontwerpen uit in een 3D omgeving. Hierbij leer je hoe met de programma’s Revit en Enscap3D, virtual reality wordt ingezet in het ontwerpproces voor verschillende doeleinden.

Vaardigheden:
Hiervoor beschik je over ontwerpvaardigheden waarbij je kennis hebt van werken in het programma Revit. Je studeert en volgt de opleiding TU Bouwkunde of Academie van Bouwkunst. Aanvullende kennis van en ervaring met Photoshop en Illustrator is een pré. Je enthousiasme om veel over VR te leren en in praktijk toe te passen werkt aanstekelijk.

Over ons
Wij, BFAS – Placemaking Plus, zijn een dynamisch en ambitieus bureau met ervaring in het ontwerpen en realiseren van architectuur en stedenbouwkundige ontwerpen. Bij BFAS wordt elk ontwerp met behulp van virtual reality gemaakt waardoor de gebruiker zich volledig kan onderdompelen in een 3D model. Denk hierbij aan een schaal van 1:1; een zeer nauwkeurig, beïnvloedbare representatie van een ruimte die nog gebouwd gaat worden. We hebben een divers portfolio met verschillende soorten projecten en opdrachtgevers. Ons bureau met fantastisch uitzicht over het IJ ligt direct naast Centraal Station Amsterdam. Wij bieden een goede, uitdagende en informele werksfeer, waarin ruimte voor zelfstandigheid, samenwerking en groei vanzelfsprekend is.

Heb je interesse, wil je VR ervaring opdoen en past dit in jouw studiesemester? Stuur dan een korte motivatie met CV en een impressie van portfolio naar info@bf-as.nl t.a.v. Josefine Zeinstra

 

Volg ons

BEZOEKADRES

BFAS architectuur en stedenbouw
De Ruyterkade 107
1011 AB Amsterdam

telefoon: 020 - 53 53 070
e-mailadres: info@bf-as.nl
KvK 39064077

Stuur uw bericht aan BFAS

Naam *
Naam