Winnend ontwerp paviljoen Kaap West te Amsterdam

BFAS werkt momenteel aan de uitwerking van een ontwerp voor een horecagelegenheid in stadsdeel Nieuw-West te Amsterdam. Het verrassende duurzame ontwerp was doorslaggevend voor het winnen van de prijsvraag. Het paviljoen wordt op een natuurlijke manier ingepast langs de oever van de Sloterplas. Voor de gevel zullen gebruikte en herbruikbare materialen worden toegepast. Zowel het paviljoen als de toekomstige "Levantijnse" keuken richten zich op een breed publiek. Het ontwerp kenmerkt zich door een licht en open interieur, een zonnig gelegen terras met weids uitzicht over de Sloterplas en een bijzondere toegang tot het dak(terras).

Ontwikkelaar: Van Amerongen Ruimtelijke Ontwikkeling

Blijf op de hoogte omtrent de nieuwe ontwikkelingen van het project via het twitteraccount:  @Sloterpark 

BFAS is currently working on the elaboration of a design for a catering facility in the district of New West in Amsterdam. The surprisingly durable design was decisive for winning the contest. The pavilion is inserted in a natural way along the shore of the Sloterplas. Used and reusable materials will be selected for the facade. Both the pavilion and the future "Levantine" kitchen focus on a broad audience. The design is characterized by a bright and open interior, a sunny terrace with wide views over the lake and a unique access to the roof (terrace).

Developer: Van Amerongen Ruimtelijke Ontwikkeling

Please keep up to date on the new developments of the project through the twitter account: @Sloterpark