Entree kantoorgebouw Maximus


Voor het vernieuwingsplan ‘entreegebied gebouw Maximus’ renoveert BFAS de toegang tot het kantoorgebouw waardoor deze van een duidelijke en uitnodigende uitstraling wordt voorzien. Hierbij is rekening gehouden met verschillende type bezoekers die samenkomen. Bij binnenkomst is het daglicht aanzienlijk verbetert door een bestaande wand van een glazen pui te voorzien. Daarnaast zijn extra toegangsdeuren opgeheven waardoor de hoofdingang nu duidelijk gekenmerkt wordt. De 'eyecatcher’ - een nieuwe chique doorgaande wand met een bijzonder patroon en geïntegreerde verlichting - zorgt voor een logische route die de bezoeker automatisch en op een aangename manier begeleidt.

Info

 

Programma: Vernieuwing Entreegebied Kantoorgebouw
Opdrachtgever: Cording Real Estate Group
Ontwerp: Pamela de Winter
Oplevering: 2018
Ontwerp: 2018
Bruto oppervlak: 150 m2