Greenport - studie

Beverwijk

In 2018 is in opdracht van Reykswacht B.V. een studie verricht naar een appartementengebouw met een groen karakter. Het binnenhof is daarbij de eyecatcher en zal voor de bewoners een fijne ruimte zijn om te verblijven. In de buitengevel en de balkons zijn plantenbakken geïntegreerd die het groene karakter vanaf de straat kenbaar zal maken. Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij dit project. Door gasloos te bouwen en aan de BENG-eisen te voldoen wordt hier hoog op ingezet. Het programma van het ontwerp bestaat uit een grote diversiteit aan appartemententypes en een maatschappelijke functie in de plint.

 

Informatie

Programma: 104 appartementen
In opdracht van: Reykswacht B.V.
Ontwerpteam: Bart Haazen, Kees Bentvelsen
Oplevering: -
Ontwerp: voorlopig Ontwerp 2018
Bruto oppervlak: -