Wijkcentrum Lopes Dias genomineerd

Lopes Dias  in Hilversum is genomineerd voor de vierde Hilversumse Architectuurprijs. De tien genomineerden voor de vierde Hilversumse Architectuurprijs zijn bekend. Het bestuur van de Stichting Hilversumse Architectuurprijs en een externe deskundige hebben onlangs een keuze gemaakt uit de ruim veertig bouwwerken die in 2013 en 2014 zijn neergezet en in gebruik genomen. Alle tien betrokken architectenbureaus hebben hun nominatie geaccepteerd. Zij dingen mee naar de Vakprijs en de Publieksprijs, die op 15 april 2015 in de burgerzaal van het raadhuis worden uitgereikt. In januari 2015 komt de Vakjury onder voorzitterschap van Wytze Patijn bijeen om te bepalen wie de Vakprijs verdient. In februari en maart 2015 worden de tien genomineerden in de regionale media gepresenteerd. Het publiek kan vervolgens via internet stemmen. De architect met de meeste stemmen krijgt op 15 april de Publieksprijs overhandigd. Dan wordt ook de winnaar van de Vakprijs bekendgemaakt.

WATER.POLICE.ZEELAND.jpg
Stefan BodeckerComment