Heropening Winkelcentrum - Reopening Mall - de Beverhof

Eind september is in Beverwijk het winkelcentrum de Beverhof na een grondige renovatie heropend door wethouder Tim de Rudder. Cita architecten is verantwoordelijk voor het architectonische ontwerp terwijl BF-AS samen met diverse adviseurs het plan in een BIM-model tot en met de uitvoering heeft uitgewerkt. Voor meer info, zie ook de artikelen op vastgoedmarkt.nl en het Noordhollands Dagblad

 

 

At the end of September the mall "de Beverhof" in Beverwijk was reopened by Councillor Tim Rudder after an extensive renovation. Cita architects is responsible for the architectural design while BF-AS, along with several advisers, has created a BIM model which also included the execution phase. For more information, please also check the articles on vastgoedmarkt.nl and Noordhollands Dagblad.

Stefan BodeckerComment