Stadsstrand Sloterplas krijgt eigen café restaurant

Hotel Buiten opent volgende lente een nieuw café-restaurant naast het stadsstrand aan de westoever van de Sloterplas. Het ontwerp van het paviljoen is samen met ruim zestig omwonenden tot stand gekomen en vervolgens door BFAS uitgewerkt. Hergebruikte containers vormen de basis, met aan elke zijde een begroeiing van planten en bloemen die klopt met de bezonning. Daardoor vormen gebouw en omgeving een eenheid.Op zondag 6 november was de kick-off van de Crowdfunding.

Voor meer informatie zie de publicatie in het Parool  en CrowdAboutNow.

 

 

In spring 2017, Hotel "Buiten" will open a new bar-restaurant located next to the town beach on the West bank of the Sloterplas. The design of the pavilion has been made by more than sixty residents and has been subsequently elaborated by BFAS. The core of the building exist of recycled containers. The four facades will be overgrown by plants and flowers which have been chosen carefully according to the sun orientation. This is how the new building will blend in its natural environment. On Sunday, November 6th the kick-off of the Crowdfunding has been organized. For more information about the project, please check the article in the newspaper Het Parool and on the website CrowdAboutNow.

Stefan BodeckerComment