Opening DAK Placemaking Schalkwijk Centrum - Opening ROOF Placemaking Schalkwijk center

Het DAK van de parkeergarage in winkelcentrum Schalkwijk is de afgelopen week omgetoverd tot een geweldige plek om te zijn. Deze zomer worden er verschillende activiteiten en optredens georganiseerd voor jong en oud. Dinsdag 7 juni om 15:00 uur wordt het DAK officieel geopend door de Haarlemse wethouder Jeroen van Spijk. Vanaf 16:00 uur verzorgt de jeugdband de New Harlem brothers live muziek en om 19:00 uur kunnen de jazz liefhebbers hun hart ophalen tijdens het optreden van het Jazz sextet XT. DAK Schalkwijk is een initiatief van winkelcentrum Schalkwijk en is ontstaan door samenwerking met eigenaren, ondernemers, gemeente Haarlem, inwoners van Schalkwijk, jongerenorganisatie Triple Threat en DOCK.

Last week the roof of the parking garage of shopping center Schalkwijk in the city of Haarlem has turned into a great place to be. This summer, various activities and performances for young and old are organized. Tuesday, June 7 at 3 PM the roof is officially opened by alderman Jeroen van Spijk. From 4 PM the youth band "The New Harlem Brothers" will perform with live music and at 7 PM  jazz lovers can enjoy the performance of Jazz sextet XT. DAK Schalkwijk is an initiative of shopping mall Schalkwijk and is the result of a collaboration with the owners, several entrepreneurs, the city of Haarlem, the residents of Schalkwijk, the youth organization Triple Threat and finally DOCK.