Herontwikkeling voormalige V&D Maastricht - Redevelopment of former shop building

BFAS heeft een ontwerp gemaakt voor de aanpassing van de monumentale gevel van het voormalige pand van Vroom & Dreesman in Maastricht. Door de toevoeging van twee verhoogde entreeportalen krijgt de winkelpui op de begane grond meer aanzien. Tegelijkertijd wordt het grootschalige pand van 12.000 m2 door de ingreep in de toekomst flexibeler in de verhuur. De oplevering is gepland in het 4e kwartaal van 2016.

BFAS has made a design for the adaptation of the monumental façade of the former Vroom & Dreesmann shop building in Maastricht. By adding two elevated entrance portals the new storefront on the ground floor will be more elegant and more pronounced. By this intervention, the large-scale building of 12,000 m2  becomes also more flexible to rent out. The completion is scheduled for the last quarter of 2016.

Stefan BodeckerComment