De Veenderij

In het nieuwbouwplan “de Veenderij” in Veenendaal-Oost heeft BFAS 24 woningen ontworpen. Dit weekend worden de woningen gepresenteerd tijdens de woonbeurs in het gemeentehuis van Veenendaal. Het plan is ontwikkeld door Lunee Vastgoed in samenwerking met Trebbe Groep B.V.  De twintig twee-onder-een-kap woningen zijn geïnspireerd op een typisch historisch landhuis/chalet uit Veenendaal. Kenmerkend zijn de hoge kap met een doorlopende daklijn, de gele lijnen in het metselwerk en de vele erkers en royale dakkapellen. Samen geeft dit de straat een levendig en gevarieerd beeld. Aan de waterrand komen tevens vier ruime semi-bungalows. Dit type woning heeft een brede oriëntatie op het water en een herkenbaar gemetseld overstek. Renderings: Studio i2

BFAS has designed in total 24 houses In the new housing district "de Veenderij" in Veenendaal-East. This weekend, the houses will be presented at a housing fair in the town hall of Veenendaal. The master plan was developed by Lunee Real Estate in collaboration with Trebbe Group B.V. The twenty semi-detached houses were inspired by a historic mansion / chalet from Veenendaal. The characteristics of theses houses are a high pitched roof with a continuous roof line, several horizontal lines in the brickwork and generous bay windows and dormers. Altogether, this gives the street a vibrant and varied picture. On the water front four large semi-bungalows will be build. These houses are entirely orientated towards the water stream and all have a recognizable brick overhang. Renderings: Studio i2