De Tourmalijn

De verkoop van 48 woningen van het project “De Tourmalijn” in de gemeente Beverwijk is gestart. Het stedenbouwkundig ontwerp bestaat uit een woontoren met dertig appartementen gecombineerd met achttien eengezinswoningen. De sculpturale toren vormt een nieuw hoogteaccent met uitzicht op zee. Door de toepassing van een gemêleerde gele baksteen ontstaat er een herkenbare eenheid tussen de verschillende bouwvolumes. De collectieve binnentuin zal worden ingericht als een aangename groene verblijfsruimte. Het aangrenzende water wordt weer zichtbaar door de positionering van de aan te leggen tuinen.
Start bouw: najaar 2017.  Meer info: Van Rhijn Bouw en start verkoop: de Tourmalijn

 

 

in the municipality of Beverwijk, the sale of 48 houses of project "De Tourmalijn" has been started. The urban design comprises a residential tower with thirty apartments combined with eighteen single-family houses. The sculptural tower forms a high new volume containing apartments with sea views. The general use of mixed-coloured yellow bricks creates a unity between the different buildings. A collective courtyard is designed as pleasant green common space. The existing water near the project will be visible again by the positioning of adjacent gardens. The start of the construction is scheduled for autumn 2017. For more information, please check Van Rhijn Bouw. For selling information, please check: de Tourmalijn