Beeldkwaliteitsplan Centrum Uitgeest

BFAS heeft in samenwerking met projectontwikkelaar Res & Smit voor de gemeente Uitgeest een aantrekkelijk, levendig en 'dorps' plan gerealiseerd. Het huidige centrumgebied heeft te maken met toenemende leegstand en een verouderde infrastructuur en tegelijkertijd is er een groeiende vraag naar nieuwe woningbouw met bijhorende voorzieningen. BFAS heeft tijdens enkele bewonersavonden aan de hand van een aanpasbare maquette de verschillende invalshoeken van de vraag inzichtelijk gemaakt. Het herinrichtingsplan bevat circa 150 nieuwe woningen, een brede school en verschillende sport- en horecagelegenheden gelegen naast een groene openbare ruimte. Het plan is momenteel te bekijken in de hal van het gemeentehuis in Uitgeest.

Voor meer gedetailleerde informatie, lees verder in de onlangs verschenen nieuwsbrief van de gemeente Uitgeest.

Stefan BodeckerComment